Exodus 出埃及記  4:11-12

耶 和 华 对 他 说 : 谁 造 人 的 口 呢 ? 谁 使 人 口 哑 、 耳 聋 、 目 明 、 眼 瞎 呢 ? 岂 不 是 我 ─ 耶 和 华 麽 ? 现 在 去 罢 , 我 必 赐 你 口 才 , 指 教 你 所 当 说 的 话 。

The LORD said to him, “Who gave human beings their mouths?  Who makes them deaf or mute?  Who gives them sight or makes them blind? Is it not I, the LORD? Now go; I will help you speak and will teach you what to say.”

© Chinese Baptist Church of Richmond | 列治文華人浸信會.
Top
    Search